Transprom járműkövető és flottamenedzsment rendszer

A Transprom egy interneten futó alkalmazás, melynek célja, hogy költséghatékony gépjárműpark működtetését tegye lehetővé, megfelelő informatikai támogatás segítségével.

Partnerünk, a TransProm Solutions egy intelligens, professzionális flotta menedzsment megoldást nyújt ügyfeleinek, melynek célja, hogy a lehető legkönnyebben ellenőrizhessék járműflottájuk tevékenységét, illetve a gépjárműpark szervizigényét. Ezen igények kielégítésére használják szoftverünket.

A járművekbe szerelt eszközök által küldött adatokat egy általunk készített szerver script fogadja és dolgozza fel. Többféle protokollt is támogat, az eszköz típusától függően.

A webes rendszer főbb elemei a következők:

Pozíció
A flotta járművei aktuális pozíciójának megjelenítése térképen, valós idejű frissítés, parkolás információk, pozíciók geokódolása

Útvonalak
A járművek útvonalának megtekintése visszamenőleg, adott időintervallumra szűrhetően. Bármikor lehetővé teszi a megtett útvonalak ellenőrzését.

Útvonaltervezés
Néhány kattintással tetszőleges pontok közötti optimális útvonal megtervezése.

POI-k
Érdekes pontok felvétele, tömeges importálás

Virtuális kerítések
Tetszőleges alakú geokerítések felvétele. Külső és belső értesítések beállítása bizonyos területekre, járművekre, időpontokra (pl. terület belépés, terület elhagyása)

Menetlevél
Hivatalos és bővített menetlevél generálása teljesen automatikusan, a jármű által küldött adatok alapján.

Riportok, analízis
Sofőrök és járművek statisztikáinak lekérdezése, exportálása

Személyzeti csoportok, sofőrök
A személyzet adatainak rögzítése, karbantartása

Eszközcsoportok, járművek
Járművek adatainak rögzítése, karbantartása

Külső és belső értesítések
Belső értesítési rendszer, melyen keresztül valósidőben kapja meg az értesítéseket a weboldalt böngésző felhasználó. Külső értesítések küldése e-mailben illetve sms-ben.

Szerviztervezés
Járművek szervizciklusainak, okmányainak tervezése, lejárati dátumok, tetszőleges értesítések, figyelmeztetések beállítása a lejáratot megelőzően

Okmánykezelés
Személyzet okmányainak kezelése, lejárati dátumok megadása, tetszőleges értesítések beállítása a lejáratot megelőzően

Valósidejű chat
A weboldal felhasználói a Facebook chat-hez hasonló felületen üzenetekez válthatnak egymással, akár több felhasználóval is egyszerre.

A szoftver segítségével tehát mindig nyomon követhető, visszakereshető, mikor és hol tartózkodott a jármű, illetve az utazás során milyen paraméterei voltak az autónak. A hivatalos menetlevél pedig egy kattintással letölthető a weboldalról.

A Transpromnál 3 éve kezdtük a GPS nyomkövetési rendszerünk megtervezését, fejlesztését, A szoftverrendszer fejlesztésére a GrandSoft Kft. csapatát kértük fel, akik kiváló munkával valósították meg elképzelésünket. Professzionalistásukkal nagy mértékben megkönnyebbítették a projekt létrejöttét. Köszönjük!
Boros János, TransProm Solutions