Mobil alkalmazások fejlesztése

Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokra is készítünk Önnek egyedi szoftvert, legyen szó privát, kizárólag vállalaton belül használt alkalmazásokról, vagy publikus app-okról, melyek a Play Store és App Store áruházakban is megtalálhatóak, bárki számára elérhetőek.

Volt már olyan helyzetben, amikor valamilyen fontos adatra volt szüksége, de nem volt számítógép a közelében?

Az általunk telefonra írt egyedi szoftvere segítségével bárhonnan betekinthet rendszerébe, onnan adatokat tölthet fel, illetve le. Rendeléseit megnézheti, módosíthatja, vagy újat vihet fel. A kapcsolat lehet valós idejű, így üzeneteket küldhet munkatársainak, vagy egy központi program küldhet üzenetet, feladatokat a felhasználóknak.

A legtöbb telefon, tablet PC rendelkezik GPS vevővel. Ennek segítségével nyomon követheti, merre járnak járművei, dolgozói. A telefonon feldolgozott adatokat egy erre felkészített szerver tárolhatja, így az események bármikor visszakereshetőek. A megtett útvonalak térképen is megjeleníthetőek.

A készülék kamerájának segítségével egy-egy rendelés, munkafolyamat egyszerűen dokumentálható, az elkészült fényképek pedig azonnal feltölthetőek egy központi szerverre, így akár egy diszpécseri szoftverből elérhetővé válnak ill. valós időben megtekinthetőek az adatok munkatársai számára. Az érintőképernyőnek köszönhetően akár ügyfeleivel is aláírathatja az elvégzett munkáról vagy rendelésről szóló dokumentációt, így a teljes adminisztrációs folyamat irányítását az Ön egyedi szoftvere veszi át.