ServiceManager útvonal optimalizáló rendszer

Két pont között a legrövidebb út az egyenes!

Ez valóban így van, de a valóságban nem mindig repülővel közlekedünk.

Mi a helyzet akkor, ha autóval, közúton kell „A”-ból „B”-be eljutnunk?

Például, ha van egy szállítással foglalkozó vállalkozása, ahol csomagokat szállít ki és vesz fel, milyen sorrendben veszi fel, illetve rakja le a rakományt?

Van egy szereléssel foglalkozó cége, ahol naponta több megrendelést kell teljesíteni. A munkaterületet autóval kell megközelíteni. Hogyan végzi el, milyen sorrendben a feladatok ütemezését?

Napi négy-öt feladat esetén még fejből is össze lehet állítani a fuvarfeladatot. Tíz, tizenöt esetén jön az Excel tábla és a térkép. De mi a helyzet, ha ennél is több van? Mi van akkor, ha minden nap van ennyi megrendelése, ráadásul még előre is kell tervezni? És ha a betervezettek közé beesik még egy megrendelés? Lehet az egészet újra tervezni! Mennyi időt vesz el Öntől a tervezési folyamat?

A cél, hogy minél rövidebb úton, a legkevesebb idő ráfordításával a legoptimálisabban végezzük el a feladatot, hiszen így útiköltséget és munkaidőt spórolunk meg.

Lehetne ezeket az utakat automatikusan tervezni?

A fenti feladatok megoldására terveztük és valósítottuk meg a ServiceManager útvonaltervező és optimalizáló rendszerünket.

A program működéséről, főbb funkcióiról részletes leírást találhat az alábbi weboldalon:

https://sm.grandsoft.hu/