Fővárosi Vízóra egyedi CRM rendszer

Partnerünk, a Fővárosi Vízóra Konzorcium a Fővárosi Vízművek Zrt. hivatalos minősített partnere. Szakképzett, és a Fővárosi Vízművek hivatalos vizsgáján minősítést nyert szerelőkkel és szakemberekkel állnak ügyfeleik rendelkezésére. Szolgáltatásuk kiterjed a kötelező vízóra cserére és vízóra hitelesítésére, igény esetén tervezési feladatok ellátására, teljes körű ügyintézéssel.

A Prim-Met névre keresztelt, hálózatos működésű, PostgreSQL adatbázist használó rendszer a call center és a diszpécserek által használt Windows-os kliensprogramból, illetve a szerelők által használt Android alkalmazásból áll. A rendszer része egy webes megrendelő felület is.

A kilensprogram főbb funkciói:

A program egy új rendelés esetén a már korábban felvett munkák, illetve az aznap dolgozó szerelők száma alapján ajánlja fel az elérhető időpontokat, figyelembe véve az optimális távolságokat (pl. egy XII. kerületi munkához nem ajánl fel olyan időintervallumot, amelyben már van egy vecsési cím is), egy-egy munkatípus időigényét, ünnepnapokat, munkaszüneti napokat és áthelyezett munkanapokat, illetve egyéb egyedi szabályokat (pl. kedden csak 9:00-tól ajánl fel időpontokat, egyéb napokon 8:00-tól, stb...)

Felhasználók, csoportok, jogosultsági rendszer
A program segítségével rendkívül egyszerű a felhasználók és csoportok karbantartása, a felhasználók csoportokba rendezése. A csoportok jogosultságai testre szabhatók, minden menüpontra és funkcióra egyesével beállítható, hogy az adott csoport tagjainak van-e lehetősége a funkció használatára.

Szerelők
A szerelő kollégák adatainak adminisztrációjára szolgáló programmodul

Munkaidők
A dolgozók munkaidejének karbantartására szolgáló modul. Előre tervezhető munkaidők, betegszabadságok és szabadságok nyilvántartása, exportálás Excel-be

Call center felület
Rendelések felvétele / módosítása, szerelési időpontok beállítása az automatikus időpont kiosztás alapján

Diszpécseri felület
Rendelések felvétele / módosítása, szerelőhöz rendelése, feladatok elkészítése és kiosztása. A program a feladatba összeállított rendelésekhez automatikusan kiszámolja a várható érkezési időpontot a saját geoszerverünk segítségével. A feladatot egy gombnyomásra kiküldheti a szerelőnek, így az Android alkalmazásban rögtön megjelennek a címek. A programba integrált SMS küldési lehetőségnek köszönhetően a diszpécser értesítheti az ügyfeleket a várható érkezési időpontokról, vagy a lemondásról.

Vízóra jelentés
A Fővárosi Vízművek Zrt. számára továbbítandó adatok és dokumentumok automatikus elkészítése, exportálása.

Lekérdezések
Egyedi riportolási funkciók tetszőleges paraméterekre szűrve (pl. rögzítés dátuma, lezárás dátuma, szerelő, munkatípus, stb.)

Az Android alkalmazás főbb funkciói:

Kiküldött feladatok megjelenítése
Feladat nyugtázása
Munkastátuszok beállítása (elkezdve, nincs elkezdve, befejezve, stb.), megjegyzések írása a rendelésekhez
Fotók készítése, automatikus feltöltés a központi szerverre, ezek később bármikor visszakereshetők a kilensprogramban

A GrandSoft csapata egy olyan egyedi, stabilan működő szoftvert készített számunkra, melyet call centerünk és diszpécsereink is hatékonyan tudnak használni. Az útvonal optimalizálás már a rendelés leadásánál megtörténik. Szerelőink az Android alkalmazás segítségével könnyedén és gyorsan dokumentálhatják a munkafolyamatokat. A rendszer segítségével a szerelők kevesebb időt töltenek a forgalomban és több rendelést tudnak teljesíteni nap, mint nap. Köszönjük!
Timár Dávid, ügyvezető igazgató, Fővárosi Vízóra Konzorcium