CronMail hírlevélküldő rendszer

A CronMail a GrandSoft saját fejlesztésű hírlevélküldő rendszere, mellyel könnyen, kényelmesen küldhető ki nagyszámú hírlevél. A rendszer segítségével a címzetteknek előre beállított levek juttathatóak el különböző időpontokban, mindez gyorsan, kényelmesen, egy könnyen kezelhető adminisztrációs felület segítségével állítható be.

A CronMail képes egész hírlevél láncolatokat kezelni és kézbesíteni, időről-időre, előre meghatározott sorrendben és időközönként. Képes kezelni az új feliratkozókat és a leiratkozásokat egyaránt. Minimális fejlesztéssel könnyedén integrálható bármilyen egyedi weboldalba, webáruházba vagy egyéb rendszerbe.

Nézzük meg néhány pontban, mit is tud a CronMail hírlevélküldő rendszerünk!

Csoportok kezelése
A CronMail rendszer alapját a feliratkozói csoportok alkotják, minden feliratkozónak tartoznia kell valamelyik csoportba. A beállított kampányok csoportok számára küldhetőek ki, ezzel lehetővé téve például, hogy az azonos érdeklődési körbe tartozó feliratkozókat rendszerezve tároljuk, és számukra releváns témájú hírleveleket küldjünk.

Feliratkozók kezelése
Feliratkozók a következőképpen kerülhetnek a CronMail rendszerébe:

- Manuálisan, egyenként hozzáadva, megadva a nevet és az e-mail címet
- Tömegesen, importálással egyszerű szövegfájlból, CSV fájlból, XML fájlból vagy vCard fájlból
- Külső rendszerekbe integrált feliratkozó űrlapok segítségével

A rendszerben található feliratkozók adatai tetszés szerint módosíthatóak illetve törölhetőek. A CronMail hírlevélküldő képes a leiratkozások kezelésére is. A leiratkozó linkek segítségével a felhasználók lemondhatják a hírlevelet, és lehetőségük van visszajelzés küldésére is a leiratkozás okáról.

Médiatár
A médiatárban lehetőség van korlátlan számú jpg, png illetve gif formátumú képek feltöltésére, melyeket a hírlevelekben (akár háttérképként, akár képi elemekként) használhatunk. Az áttekinthetőség érdekében létrehozhatóak alkönyvtárak is, ezzel még inkább elősegítve az átláthatóságot, strukturáltságot.

Professzionális hírlevél szerkesztő, személyre szabott hírlevelek
A hírlevél szerkesztő segítségével úgy készítheti el hírleveleit, mintha egy szövegszerkesztővel dolgozna. Lehetőség van előre elkészített sablonok beszúrására, melyeket a formázási lehetőségek révén tovább alakítva könnyedén elkészíthető a kívánt hírlevél. Megtekinthető az elkészített levél előnézete, illetve teszt levél küldhető a beállított e-mail címre.

Kampányok beállítása, automatizálása
A CronMail hírlevélküldő rendszerben létrehozható körlevél vagy időzített levél típusú kampány. A körlevél egyetlen levélből áll, és kiküldhető előre megadott időpontban, vagy a kampány indítását követően azonnal.

Az időzített levél összetettebb, több beállítási lehetőséggel bír. Az első levél kiküldési időpontja a kampány indításához illetve a feliratkozás időpontjához képest adható meg, a további levelek kiküldési ideje pedig az előző levél kiküldéséhez képest.

Mindkét típusnál kiválasztható egy vagy több címzett csoport is, melyeknek a kampány leveleit ki szeretnénk küldeni. A kampányok egy kattintással elindíthatóak, és ugyanilyen egyszerűen leállíthatóak.

Digitális aláírás a pontosabb kézbesítésért
A CronMail DKIM (Domain Keys Identified Mail) aláírással látja el a kiküldött e-maileket. Ez azt jelenti, hogy elküldés előtt a rendszer automatikusan aláírja, hitelesíti az e-mail-t, ezáltal a fogadó oldal kisebb eséllyel tekinti spam-nek és könnyebben elfogadja azt.

Hibás e-mail címek, visszapattanó e-mailek kezelése
A hírlevélküldő szoftver képes a hibaüzenettel visszapattanó, nem létező e-mail címek kiszűrésére. Ezeket az e-mail címeket hibás címként megjelöli. A feliratkozók listájában ezek külön szűrhetőek, tetszés szerint módosíthatóak vagy törölhetőek.

Statisztikák, kimutatások
A rendszer pontos képet ad a kiküldött, illetve a kiküldést követően megtekintett levelek számáról. Az adminisztrációs felületen nyomon követhető az aktuális egyenleg, az egyenleg változásainak története, valamint az aktuálisan futó kampányok és a kiküldésre váró levelek száma, mindezt áttekinthető, szemléletes formában.

Ha szeretne hírlevélküldő rendszerünkről többet megtudni, regisztrálni, vagy az aktuális árakról tájékozódni, ide kattintva megteheti!