Kliensprogramok

 

Windows és Linux rendszereken futó kliensprogramok

Windows és Linux rendszereken futó alkalmazásokat készítünk. Ezek a programok a legkülönfélébb területeket ölelnek fel. Az általunk biztosított rendszerek lehetnek saját gépen futó, vagy hálózatos, egymással kommunikáló, illetve egy adatbázisra dolgozó szoftverek.

Adatbázist kezelő rendszereink általában PostgreSQL kiszolgálóhoz kapcsolódnak, ami lehet a helyi hálózaton belüli, vagy interneten üzemelő számítógép.

Lehetőséget biztosítunk interneten futó alkalmazások helyi adminisztrációs rendszerhez való kapcsolódására, és fordítva. A programok futhatnak többfelhasználós üzemmódban is. Ebben az esetben Ön állíthatja be, hogy melyik felhasználónak mihez van jogosultsága a programon belül.

Néhány példa, mire gondolunk:

  • Számlázó programok
  • CRM rendszerek
  • Raktárkezelő programok
  • Offline webáruház menedzselő program: termékek, azok jellemzőinek felvitele, képek feltöltése, karbantartása internetkapcsolódás nélkül. Ha befejezte a munkát csak szinkronizálnia kell, és az adatok a webáruházban is frissülnek.
  • Logisztikai programok
  • Egyedi nyilvántartó programok

Az egyedi szoftverfejlesztés minden előnyét kihasználhatja. Ön mondja meg, hogyan működjön, mely funkció mit csináljon, hol érhető el, és melyik felhasználó számára van engedélyezve. Sőt akár azt is, milyen jelölésre milyen színeket használjunk.

A PC-ken futó alkalmazások lehetőségei a legnagyobbak, mind grafikus, mind funkcionális dolgokat tekintve. Az Ön számára fejlesztett egyedi szoftver teljes mértékben kielégíti az igényeit, mert olyan, amilyet álmodott. Nincs felesleges funkció, és nincsenek hiányzó, az Ön számára fontos programrészek.


kilensprogram windows linux egyedi szoftverfejlesztés programozás