Hang-Kép Házimozi Stúdió webáruház

 

A Hang-Kép Házimozi Stúdió 2002 óta működik Nyíregyházán. Partnerünk választékában kiváló ár-érték arányú hangsugárzók, hangfalszettek, sztereó és házimozi elektronikák, kábelek, kiegészítők, lakberendezési tárgyak szerepelnek. Forgalmazott márkáik többek között a Taga Harmony, Castle, Sherwood, Xindak, Jacob Jensen, Pioneer, Denon.

A szórakoztató elektronikában is megjelenő változások, technikai újdonságok vállalkozásuk filozófiáját is folyamatosan alakították, ennek következtében merült fel az ötlet egy új, a mai kornak mindenben megfelelő, a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő online értékesítési rendszer kialakítására. Így született meg a megújult Hang-Kép Házimozi Stúdió webáruház.

A webshop teljesen új, egyedi arculatot kapott, valamint a működtetését végző motor is egyedi fejlesztésű szoftver.

A termékek korlátlan számú, képekkel illusztrálható kategóriákba rendezhetőek. A termékek egyszerre több kategóriába sorolhatóak, képek, letölthető dokumentumok, illetve kapcsolódó termékek társíthatóak hozzájuk. A kínálatban szereplő termékek terméktulajdonságokkal (pl. szín: fekete, fehér, barna) ruházhatóak fel.

A legfontosabb újítás az előző verzióhoz képest a csomagok, szettek megjelenése az áruházban. Az adatbázisban levő termékekből szabadon összeállíthatók termékcsomagok egyedi leírással, képekkel. Az alapcsomagokban levő termékekhez alternatívák társíthatóak, ezek esetén egyedileg beállítható, hogyan befolyásolják a teljes szett árát akár pozitív, akár negatív irányban. A vásárlók a termék adatlapján állíthatják össze a nekik megfelelő szettet, a program pedig azonnal kiszámolja az egyedi szettért fizetendő árat. A termékekhez úgynevezett "szett ár" is rendelhető, mely akkor fizetendő, ha a termék mellé egy szettet is rendel a vásárló.

Nézzük meg egy példán keresztül ezt az első hallásra talán kissé bonyolultnak tűnő rendszert: egy TAGA TAV 306 5.1 hangfalszett egy Taga Harmony TSW-90 v.2 mélyládával (választható színek: dió, fekete, wenge) 94 900.- Ft, azonban egy Taga Harmony TSW-120 mélyládával 104 900.- Ft, tehát az alternatíva 10 000.- Ft-tal növeli az árat. Egy hangfalkábel 400.- Ft-ba kerül méterenként, viszont ha a fenti szettel együtt rendeli a vásárló, csak 350.- Ft-ba kerül, ez a hangfalkábelhez tartozó szett ár.

Ezek a teljesen testre szabható beállítások egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen állíthatóak be. A helyzet a vásárlói oldalon sem bonyolultabb, egy kattintással kiválaszthatóak a kívánt összetevők, és egy gombnyomással a kosárba tehetőek. A kosár oldalon ezután áttekinthető formában jelennek meg a termékek.

A weboldal látogatottságmérővel van felszerelve, ami átfogó képet ad az áruház látogatóinak számáról, illetve arról, melyek a leggyakrabban megtekintett termékek.

A hírmodul segítségével folyamatosan aktualizálhatóak a weboldalon megjelenő információk. A webáruházban a kategóriákhoz, termékekhez, hírekhez kulcsszavak és leírás adható, amik a keresőoptimalizálást segítik elő. Ebből a célból került be a keresőbarát URL-eket támogató modul is.

A beépített médiatárnak köszönhetően az adminisztráció során néhány kattintással kiválasztható a kategóriához, termékhez, bejegyzéshez csatolandó kép illetve letölthető dokumentum. A termékkereső segítségével egyetlen kulcsszó beírásával, gyorsan megtalálhatóak a kívánt termékek.

Hírlevél címlista építéséhez ideális a weboldalon levő feliratkozó űrlap, valamint a regisztráció alkalmával is kérhető hírlevél. Feliratkozáskor a webáruház tulajdonosa e-mailben értesítést kap. Így folyamatosan tájékoztathatóak a vásárlók az aktuális akciókról, hírekről, információkról.

Az áruház export modullal is rendelkezik, amely a népszerű árösszehasonlító oldalak (Árgép.hu, Árukereső.hu, stb.) számára exportálja a webáruház termékkínálatát, ezáltal szélesebb vásárlói körben népszerűsíthetőek a termékek, növelve a látogatottságot és a bevételt.

A felsoroltakon kívül számos egyedi funkcióval ellátható egy webshop (pl. SMS értesítések beépítése, bankkártyás fizetési modul integrálása, automatikus számlázás, stb.), a fejlesztési lehetőségek szinte végtelenek.

Webáruházunkat sikerült teljesen az elvárásainknak megfelelően kialakítani, az általunk megfogalmazott egyedi igényeket is magas szakmai hozzáértéssel valósította meg a Grandsoft csapata.
Munkatársai nyitottak minden újításra, a remek hangulatú megbeszéléseken maximálisan ráhangolódtak az elképzeléseinkre és konstruktív javaslataik meghozták a tökéletes eredményt. Köszönjük!

Kóródyné Iványi Zsuzsanna, Hang-Kép Házimozi Stúdió


egyedi webáruház hang-kép stúdió webprogramozás egyedi szoftver