Bankkártyás fizetés weboldalon, webáruházban

 

Online fizetési felület megvalósítása kereskedőknek, weboldal- és webáruház tulajdonosoknak.

A bankkártyás fizetés előnyei

Az Ön bankszámlája napi 24 órában készen áll a beérkező összegek fogadására. A tranzakció után azonnal magáénak tudhatja az összeget, ellentétben az utánvétes vásárlásokkal. Nincsenek felesleges kiszállítások és ablakon kidobott szállítási díjak, ha a vásárló nem kívánja átvenni a megrendelt terméket. A vásárlás otthonról intézhető, és a bankok fizetőfelülete által teljesen biztonságos.

Az online fizetési folyamatokról általában

Az online fizetés során leggyakrabban alkalmazott módszer a háromszereplős vásárlás. A vásárló a webáruházban kezdeményezi a fizetést, melynek eredményeként átkerül a bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára, ahol adatainak megadása után elindítja a tranzakciót. Ezt követően (legtöbbször) visszatér a webáruházba, ahol a megfelelő programrész rögzíti a rendelést, a fizetés tényét, esetleg számlát állít ki, illetve értesíti a vásárlót az online fizetés sikerességéről vagy sikertelenségéről.

A biztonságot az adatok megfelelő szétválasztása alapozza meg: a webáruház csak a vásárlással kapcsolatos információkhoz fér hozzá, a bank pedig kizárólag a vásárló kártyaadatairól és a vásárlás összegéről értesül.

Lehetőségek online kártyaelfogadó helyek kialakítására

Néhány felhasználási lehetőség a teljesség igénye nélkül:

Webáruházak, értékesítő rendszerek
Szervezetek (tagdíjbeszedés vagy támogatások, felajánlások)
Rendezvények, konferenciák szervezői
Összességében kijelenthetjük, hogy bármely vállalkozás vagy szervezet számára célszerű megoldás lehet, ha termék vagy szolgáltatás értékesítésével foglalkozik.

Online fizetési megoldások weboldal- és webáruház-tulajdonosoknak

Számos hazai és külföldi társaság (pl. CIB Bank, OTP, B-Payment, PayPal) fizetőfelületéhez rendelkezünk kész megoldással, mely rövid idő alatt beépíthető az Ön weboldalába is!

Nézzük meg, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy webáruházában bankkártyás fizetés segítségével is vásárolhassanak a látogatók:

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából
  2. Kösse meg a megfelelő szerződést a kívánt pénzintézettel.
  3. Beépítjük a fizetőfelületet az Ön weboldalába, majd teszteljük a rendszert
  4. Az elkészülés után a bank is teszteli a weboldalt.
  5. Élesítjük a fizetőfelületet

Nincs még weboldala, webáruháza? Elkészítjük Önnek! Kattintson, és kérjen ajánlatot! Minden megkeresést szívesen fogadunk.


bankkártyás fizetés fizetési megoldások webáruház webprogramozás egyedi szoftverfejlesztés